Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår



Fotspår i sanden
Fotspår i snön
Fotspår i leran
Fotspår i själen

Sanden är varm eller våt under fotsulan
Snön knirr knarrar när pjäxorna vandrar fram
Leran krämar sig mellan tårna ett sugande puss ljud
Själen har spår av tårar en eller två vilsen ibland förtvivlan

Vatten spolar bort spåren av fötternas steg
Snön smälter stegen från den trampande skon
Leran väller över sitt hål av den nedstigande lilla foten
Tårar är första delen för att läka såret av foten som trampat

Lynx © M







Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-27 22:00



Bookmark and Share


  MaRit MaRitza LöfRoos
Tänkvärt.
2013-01-07

    ej medlem längre
Tänkvärda fina är dina ord. Det här är en dikt i sig som säger allt!

Fotspår i sanden
Fotspår i snön
Fotspår i leran
Fotspår i själen


2013-01-01

  Bibbi VIP
Begrundar om och om igen.
2012-12-28

  Lars Hedlin
Underbart skrivet
2012-12-28

  Ljusletaren
Hög klass på dina ord ... bravo!
/kram
2012-12-28

  Per Blomqvist
Det banala in i det otäcka verkliga - snyggt
2012-12-27

    ej medlem längre
Så bra!!
2012-12-27

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...den här sparar jag...
den är värd att läsas igen...
mycket tänkvärd...
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP