Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick min första dagbok, när jag var 8 år.


Dagboksskrivare



Böckernas rad
i hyllorna
med mil
av skrift från
skeden
som passerat.

Du sitter varje
kväll i din
lejongula
fåtölj och
skriver av dej
dagarnas bestyr.

Vi tittar ut
genom själens
fönster och
rapporterar om
årstidernas
Panorama.

Vissa syskonbarn
har - också de - skrivit
dagböcker; som små
var de rivaler
om de rosa
exemplaren!














Fri vers av Marianne Räf
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-28 12:45



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Skulle inte vilja ha kjvar mina de jag skrev på sjuttiko och öäåttiotalet.
2012-12-28

    ej medlem längre
fin interiör...
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf