Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsessan


Jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag och jag.

- Det är inte alltid lika lätt att gå när man bländar som jag!, sa hon och bröt klacken, föll ner för trappan och slog ihjäl sig.




Övriga genrer av Anna HC
Läst 158 gånger
Publicerad 2012-12-28 22:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så kan det gå,
men en prinsessa vart det i vilket fall
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna HC