Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egonomi


Bakom stängda ögon,
syns vi inte längre.

Bortom dövas öron,
hörs inte vår röst.

Bland makt och status jakt
är en berövad på sorg också
berövad vikten av andras lycka och
girighet har blivit ett mänskligt gift.

Vår kärlek till varandra har mist sitt värde mot värdet av pengar,

och allt i utvecklingens namn..




Fri vers av Anna HC
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-11 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna HC