Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet?



Om världen var en annan än den är,
hade den varit annorlunda då?

Vem vet?

Om månen var en annan måne,
hade tidvattnet rört sig som det gör nu?

Vem vet?

Om stjärnorna bestod av någonting annat än dom gör,
hade dom fortfarande varit stjärnor då?

Vem vet?

Om solen lös som den gör i något annat hörn av universum,
hade den skapat allt den skapat nu?

Vem vet?

Om hat inte fanns ibland oss som motsatts till kärlek,
hade något av dom existerat?

Vem vet?

Om vi inte gjort allt som vi mot varandra och jorden gjort,
hade vi gjort annorlunda?

Vem vet?

Om vi inte hade månen, stjärnorna, solen, hatet, kärleken och gjort som vi gjort,
hade någonting existerat då eller nu?

Nej.




Fri vers av Anna HC
Läst 347 gånger
Publicerad 2013-09-14 15:54



Bookmark and Share


  Gudinnan VIP
Tänk att jag låg i gårkväll och tänkte på jorden,människan och djuren.kul att läsa dina tankar.tack.
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna HC