Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmen Noll



Gula blommor
glöder i
dunklet. Min
skugga tecknas
på väggen.

Buken är fylld av
tuggad sparris,
rödkål och
franskbröd med
vallmofrön.

Vi har kommit hem,
återvänt till
uppväxtbygden.
Jag hör på Bandit.
Tiden har vridits

tillbaka 8 år.
2000-talets
tyngd över
våra nackar
och axlar.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-29 01:40



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Fin den här med
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf