Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Oj Oj Oj... men så kan man ju inte ha det på julen!" tänkte Fredde


FREDRIK REINFELDT läser de svenska FATTIGBARNENS önskelista över JULKLAPPAR dom inte fick



Listan var låååååång... "är dom sååååååå många och såååååå fattiga

tänkte Fredrik, det hade jag inte en aaaaaaaaning om!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-29 05:21



Bookmark and Share


  Dufvenberg


Sandsäckar att stoppa
ned sina huvuden i.
Finns det gott om.
Sund tankeställare.
2012-12-29

  SatansSon VIP
har han sagt så? Barnfamiljer bor på vandrarhem och hotell i samtidens sverige.
2012-12-29

  Magica VIP
Tål inte å se han.
2012-12-29

    ej medlem längre
Förnekelse verkar gälla i Regeringen, från Statsminister till Finansministern, låtsas som ingenting verkar vara det politiskt korrekta i vår tid, ... hm, synd
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP