Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har hört talas om att det skall gå att se på människor vilka som är som de är och vilka som är något och så där. Men med att se det har jag haft väldiga besvär. I åratal går människor omkring och bara verkar vara.


Det ser man ju vem som är galen (Titeln är som du ser en parafras)






Hur ser en galning ut?
Har den på huvudet strut?
Likt kungen kronan sin bär
i sin djupt egensinnliga sfär
av inre kraft skjuten salut?




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-29 12:14



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Nej, men tights - samt bjällror i mössan - och vad glad man blir när man har dem på hand! De vet vad villkorslöshet betyder!
2013-01-04

  Jack E. Gladh VIP
Klurigt värre, se karaktär
Magkänsla slår ofta fel
vart det hela bär
i detta livets spel

2012-12-29

    Bo Bjelvehammar
varat är nog där inne..på nåt vis...
2012-12-29

  zallander
Jag dömmer alltid hunden efter håret
fördommar gör nytta av och till

Byrackorna rullar runt i snåret
och snälla fina vovvar sitter still
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP