Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nomader



På en ändlös stig vi vandrar fram,
som en kosmisk oräknelig stam,
följandes ett uråldrigt program.

Varje dag är ett smärre moment,
som avverkas av oss konsekvent.
-Mycket skall ske, -- en massa
har hänt!














Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-29 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf