Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlossningen av en man



Just innan kvinnan din,
(din moder) hade
fött ut dej, - när
du var därinne, så
tänkte du : -Jag är
fattigbonddräng, jag! Jag skall
behandla Marianne väl och
vara snäll och jyst.
Mot henne!

Du kände kvinnan dins
krystningar. Snart, dax!
Och så tänkte du:-
-Men jag skall INTE
låta den där gamla som
föder mej nu få
veta att jag är
Mariannes vän. Varpå
hon födde dej. Och :

k a s t a d e s e j ö v e r d e j!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-29 23:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
spektakulär! *
2012-12-30

  SatansSon VIP
Roligtt! Helknasig dikt!
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf