Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överste Livet


Jag stannade upp, oberörd bland lika runt mig.
Vi som står, ser på och går vidare.
Oberörda.
Vi är dem som bevittnar en katastrof och passerar förbi den.
Vi är dem som vrider tidens hjul framåt när andra inte längre kan.
Vi oberörda.
Är tiden mellan händelser historien berättar om.

Tiden det aldrig talas om.
Som för allting vidare.

Är Överste Livet.




Övriga genrer av Anna HC
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-30 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna HC