Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dealen



Levandet är
en sinnlig historia.
Ini ett djupt
Förgånget satt vi
runt ett ekbord
och sålde våra
själar i
mångdubbla
led.

Dealen var att
vi skulle dyka
genom lager
av samtider
tills dess
vi nådde fram
till den Plats
där vi ville
stanna.

Nu, sitter vi här
med nya själar
i en ny tid -
och tänker att
allt har rasat ut,
som i en dröm,
ett Rus av
Längtan -
och död.










Fri vers av Marianne Räf
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-30 16:41



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Vacker tanked. Hoppas du har rätt. Jag vill stanna i parasdiset.
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf