Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker

Du är så vacker att jag vill gråta
Mina fingrar ler när jag får skriva ditt namn bland mina vänner
Mina ögon ler när jag läser något du skrivit till mig
Min kropp ler när du kittlar mig och mina öron ler när du pratar med mig

Jag känner mig hedrad att få vara din vän underbaraste du!




Fri vers av Mystery
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-02-18 11:44



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Å så fint, jätte fint...
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Mystery