Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko



I minnet kommer
eko
av din tunna
skjorta, uppknäppt
i halsen, så mörka
små strån syntes.

Där klingar också
silverringarna i
hans öra,
på torget, en
svunnen, kall
vinterdag.









Fri vers av Marianne Räf
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-30 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf