Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av samma typ

Att sitta bredvid dig är så fint
Man kan bara sitta där inga ord behövs
Vi bara sitter ner och är
Det räcker för oss
Talande blickar ibland
Han och jag är lika
Av samma typ




Fri vers av Mystery
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-02-18 11:47



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Ah, en till talande tystnad och
så romantiskt!!

Gillar den!!
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Mystery