Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utrotning av nyttodjur.


Rävungens första vinter

Mamma var är du? Jag dör av hunger!

Skynda dej hit lilla älskade mamma det gör så ont!

"Jag finns inte mer mitt barn!"

Men mamma, varför det, var är du?

"människan tycker inte om oss, jag vet inte varför"

Får jag komma till dej?

"vi ses nog snart mitt lilla vackra barn" ?





Övriga genrer av Vitamin E
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-31 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitamin E