Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till/ Ensamma personer med kärlek! ♥


Gott Nytt År

Ensamma hjärtan som slår i tomma skal
Känns som öppna blödande sår
Ropen av ångest och samvetskval
Önskar de sina ett gott nytt år.

Ut i den kyliga och mörka vinternatten
Skriker du ensamt men tyst i ditt huvud
Ingen som hör, bara du!!
Skrik då så himlens snötyngda moln faller ner och
lägger sig över jorden så att ingen ser.

Förblindar dom rika som redan är blinda!!!

Då är du fri att ströva omkring, ensam och säker
som ingenting. Ingen som sårar och inget gör ont
för nu är du den som håller i allt, du ser dej om
och tänker tillbaks.

Mitt i din frihet så ser du en vän
nån som du gillar och alltid tyckt om.
Allt som du har ger du till den och det
du fick tillbaks var en värdefull gåva.
En vän för all framtid!!!

Hitta en kartong eller ett ljummet utsprång
kura ihop dej mot kyla och sorg.
Lägg dej ner och sjung en sång
Låtsas att detta blir din Nyårs borg!

Slut













Fri vers av Vitamin E
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-30 18:39



Bookmark and Share


    Vitamin E
Tack!
2011-12-30

    lory
fint ,berör..gott nytt år med värme o kärlek
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Vitamin E