Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening?

Ibland kryper man som en larv och larvar sig!
Ibland skriker man som en gris?
Ibland ylar man som en varg!
Ibland sjunger man som en fågel
Ibland hugger man som en krockodil

Ibland så gör vi människor INGET?




Fri vers av Vitamin E
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-06 02:51



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Denna text är nu inlänkad i stafetten meningenmedlivet.
Stafettkatalogen finns på
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1418017

2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Vitamin E