Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eldfängda minnen från förra millennieskiftet.


KUNGÄLV - ÅR 1.000 E. KR.



SÄKER SEX
MED MEJ SJÄLV!
ÄNDA SEN
I KUNGÄLV!

SOLEN LER
MED SIN ELD
DÅ DEN GÅR NER
I KUNGÄLV.

JAG TÄNDE
LYKTAN SJÄLV.
MEN DE BRÄNDE
MEJ I KUNGÄLV!

FRAMTIDENS
DUNDERSMÄLL
UTGÅR ÄN
FRÅN KUNGÄLV!

VILLE EJ
ALLT DETTA - H E L L!
A K T A R MEJ
FÖR KUNGÄLV!









Bunden vers av Marianne Räf
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-31 22:14



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Rolig dikt. Häxbränningar och vansinne i en liten ort som Kungälv. Var nog så förr överallt tills Urban Hjärne kom.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf