Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onödigt


Mitten av vintern
Snöhögar töar till pöl
isig framöver




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-01 13:54



Bookmark and Share


  vera gade VIP
men nu har du iallafall roat oss med berömvärda inrim!
2013-01-17

    ej medlem längre
bra.Önskar mer snö och kyla.
2013-01-01

  Anya VIP
Precis, man får ju vårkänslor vid nyår. Märkligt!
2013-01-01

    ej medlem längre
Jag tycker om din fina genialiska haiku. Det här vädret är verkligen onödigt!
2013-01-01

  Anna Maris
Aprilväder i januari! Fin haiku.
2013-01-01

  Anna Maris
Aprilväder i januari! Fin haiku.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP