Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Surrealistisk drömsyn.


Soft substans


Han väntar
vid viken
innanför drömmen.

Den gröna slöjan
döljer, halvt, hans
brandgula anlete.

I hans händer -
pilbågar, svärd och
en vit harpa.

Du vill följa
med honom till
andra sidan av sjön.

Rökar stiger upp
vid horisonten.
Doft av jasmin.

Fantasifigurer och
en del döda
vinkar till dej.

Kanonmuller.
Trumpetfanfarer.
Lusten andas.

Du tar hans hand.
Soft substans!
Du vaknar!

Ensam i sängen!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-01 22:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Vacker fantasi till både innehåll som form. Bra!
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf