Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en svunnen tid.


Rökig dikt



Vi rökte en brassholk
med stollige Carri
på vitnade fjolårslöv
uppi buschen på berget
vid traktens dårhus.

Vill röka en pipa O
och fäkta ned Beelsebub,
vinna Kampen och
sjunka in i en gammal dagbok, --
finna DEJ längst in i rummet!




Fri vers av Marianne Räf
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-02 04:36



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Hoppas det blir så ,du finner honom.
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf