Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofredsårens hudlöshet

Jag har börjat
riva ut sidorna
ur den här boken

ord för ord
hjärtslag för hjärtslag
alla trötta ofredsår
som står skrivna på min hud

jag lever dag för dag nu
ett andetag och ett hjärtslag i taget
jag vågar inte mer än så



håll mej i handen
en stund är du snäll.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 873 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-01-02 18:09



Bookmark and Share


  aol
Öppet sårbart och så berörande fint skaldat
2016-09-10

    Monica Kvist VIP
Håll mig i handen....
Det gör jag så gärna.
2014-02-16

  Anya VIP
Öppet och sårbart. Fina metaforer! Jaa vad annars kan man göra än leva dag för dag? Slutet lyfter texten ytterligare.
2013-12-03

  Annika Persson

det finns alltid någon
som håller dig i handen
om du verkligen vill det

håll dig till vännen -
och ingen annan


2013-02-03

    annasofia.
Berörande!
2013-01-07

  sommarmoln
Fint o berörande...
2013-01-07

  L I V
Hudlöst och naket
Berörande ända inunder
2013-01-05

  Änglaögon
Du kan verkligen konsten att beröra med dina texter, gillar verkligen detta och känner igen mig i dina ord!
2013-01-04

  Magica VIP
Bra!
2013-01-03

  Linda CH VIP
Gillar anslaget i din text! Mycket bra skrivet.
2013-01-03

    Max Poisé
Steget är avgrundsdjupt att ta!
Fan vad bra skrivet Niclas!
2013-01-03

    ej medlem längre
fint
2013-01-03

    ej medlem längre
Naket,öppet,ljuvlig.
2013-01-02

    ej medlem längre
Åh.
Ljuvlig denna.
Bokmärks.
2013-01-02

    ej medlem längre
Starkt och målande beskrivning av sökandet efter modet och meningen...
2013-01-02

  ~Leonardo~
En kamp....och sökandet efter trygghet, hjärtslitande och levande i allra högsta grad, tycker om den!

2013-01-02

    ej medlem längre
Reningsbad för den som vill
på nytt
2013-01-02

  LenaJohansson VIP
fint o bra skrivet
2013-01-02

  Maiah VIP
stark text...fortsätt och riv.....
2013-01-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det gamla måste bort för att ge plats åt det nya...
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP