Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan


Jag tror inte på ondska.
Jag tror inte på att den lurar i skuggor och söker skydd i mörkret.

Jag tror inte på ondska.
Jag tror inte på demoner, djävlar eller helvetet de växer ur och inte heller på en härskare som tyglar den.
Jag tror inte på att den finns i våra handlingar och allra minst tror jag på att den existerar i oss.

Jag tror inte på att ondska finns.

Men jag tror dig när du säger att den gör det.
När dina demoner sliter dig i stycken och din härskare gör dig illa i helvetet du befinner dig i.
Då existsterar den och får den tro som den förtjänar.

Jag tror inte på ondska för att jag tror inte på att motsatsen existerar.




Övriga genrer av Anna HC
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-02 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna HC