Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Religiös idioti på hög nivå

En brittisk barnsjuksköterska sa nyligen upp sig. Hon tyckte inte att man som kristen skulle tvingas jobba på söndagar.

Är inte kristendomen en missionerande religion? Vill inte anhängarna att alla människor ska bli kristna?

Ja, alla utom sjukvårdspersonalen då.

Dvs de som behöver jobba på söndagar. För visst behövs sjukvård även på denna veckodag?

Religiös idioti på hög nivå.


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-02 19:45



Bookmark and Share


  Håkan Wiklund
"Men det SKITER väl du i."

Du kanske är något på spåren här...

Men Larz - allvarligt talat - har Du något att anföra i själva sakfrågan: Är det rimligt att en barnsköterska - eller vem som helst som jobbar inom sjukvården, där det ALLTID behövs personal - kräver befrielse från arbete på söndagar, av religiösa skäl?

Hur skulle det se ut, om nu kristendomen lyckas i sitt uppsåt?

2013-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Självklart inte.
Och inte jag din heller.
Men det var inte min respekt det handlade om nu utan vad Bibeln säger.
Men det SKITER väl du i.
2013-01-02

  Håkan Wiklund
Jag vet, jag vet, Larz.

Nu är det dock inte i första hand Din respekt jag strävar efter att få åtnjuta.

Om man säger så.
2013-01-02

  Larz Gustafsson VIP
En annan form av religiös idioti är så kallade kristna som går till rätta med andra kristna inför hedningarna. Något Bibeln uppmanar oss att INTE göra.
Jag har mer respekt för denna sköterska än för alla normlösa, principlösa liberalteologer.
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund