Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aromer

Kärlek och dans av en annan hon;
kommer aldrig kunna hjälpa mig undgå
den arom som du planterade i mitt golvträ.




Fri vers av Magnus Bergman
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-03 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Bergman
Magnus Bergman