Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räds inte

Det ädlaste man kan ge är ärlighet och tillit.
Även fast vår ärlighet trotsas av din lust och mina begär.
Även fast vår tillit prövas av våra händer och munnar.

Räds inte kärleken.
Göm den under golvet.
Under den faktiska romansen.




Fri vers av Magnus Bergman
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Bergman
Magnus Bergman