Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur slutar filmen ?

Vi ikläder oss roller
helt utan manuskript

Statisterna
är
ochså människor
utan manus

hur filmen slutar
vet ingen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-02-18 16:16



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Det slutar med att Adam Kalsing kommer in genom dörren och säger att du har blivit utröstad.
2006-02-18

    Bodil Sandberg
Näää det får vi aldrig veta...hur vi än försöker...och det är lika bra antar jag...väl fångat
2006-02-18

  DanSan
Mmm Ola det där med slutet
som kanske är början m m m
Man vet aldrig, och det är
kanske tur!!! Lev livet
Hoppa o var Glad!
MVH Dan Cederholm
2006-02-18

  Cris
Nä..men att den tar slut vet vi. Det är väl tur att vi klarar oss utan manuscript
2006-02-18

  Wretling
Kallas livet? :)
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan