Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min språklösa vän


Det var länge sen som du togs ifrån mig.
Precis så som natten tappar sina stjärnor.
Tappade jag vad kärlek var för mig.

Det är länge sen.
Källan till min kärlek försvann.
Då mörkret var överväldigande och hängde tungt och ogenomträngligt i få bleka punkter av ljus.

Det är länge sen, min språklösa vän.
Du gav mig lyckan och sorgen den lämnar bakom.

Min språklösa vän, det är länge sen nu.
Du lärde mig vad kärlek var.

Min språklösa vän.
Du lämnade mig aldrig.

Nu ser jag kärleken du gav mig i alla lika som du.




Övriga genrer av Anna HC
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-03 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna HC