Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Texten inspirerades av: Jag föraktade din svaghet mamma (Lavinia Röd)Starckas minoriteternas längtar tillbacka till sina hemländer.


Stackas dessa män som tillämpar våld på sina kvinnor och barn*Hedersrelateradvåld*

-   

-        stackars dessa män som tillämpar våld på sina kvinnor och barn

            befinner sig i en främmande land och svenskarna definierar det, hedersrelateradvåld!

-        vist ofta kommer dem till Sverige i arrangerad äktenskap förhålande på fördelad ekonomi d.v.s. Hemgift gåva en tvist mellan klanerna.

-         araberna har en ”Imman” rromerna har en ”Buliba?” som ser att klanens heder och (ekonomi) går inte i spilor. Då svenska socialen är medveten om det och ofta blundar och läger sig inte i, tills flickorna har gjort stritta riktig illa, då klanen bestämmer sig befria eller mörda flickorna eller jobba  prostituerade från fattiga kusiner till hög finger pekande kunder.

Papporna har blivit galna av sorger! Skam…

Det största skam i sig är, att lämna sitt land! till vem skall dem skrika i vrål det?  Vem vill förstår sig på Irakier eller rrom Rumäner?

 Men som ni vet det fins inte möjlighet laglig att återkala sin ursprungliga medborgareskap utan dubbel bestraffning av svenska staten och ursprungliga landet och då kan ni tänka på alla negativa kryphåll i ländernas lagar osynliga förhandlare sysslar med. Fantom Entreprenader osv…

Att leva hela livet stämplad även om man blir svensk medborgare. Det är mycket påfrestande och aldrig bra för individ och detta land.

Så ni som vill leva en kvalitet liv i framtiden borde tänka lite på hur finländarna smällde på käften svenskarna när var fråga om jobb.

Vist papporna tänker vägen tillbaka genom döttrarnas heder med en man från ursprungliga länder.

Den vitta blomma och brud klänning skall inte vara befläckad.

Jag tror därför blandar sig inte svenska myndigheter, respektive socialen in i minoriteternas familjer planer…?

Att vara föd som svensk medborgare betydde inte att man har alla mänskliga rättigheterna garanterade, kanske bara om man knakar på tröskel till en stiftelse sådana som lever gott på donationer och har skaffat sig fonder för krymplingar.

 
Fri vers (Spoken word/Slam) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-04 02:43Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP