Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets essens


mitt paradis

känslan är ren
vitare än snö
allt är skönhet
allt är här och nu

där själar möts i harmoni
där hjärtan slår
för det som är sant
och gott

jag vandrat så länge
med ansiktet dolt för världen
men här slår jag rot
här kan jag blomma ut

här väntar jag
med hjärtat i min hand
här finner jag mitt paradis
när jag vadar till knäna i fitta




Fri vers av Onders
Läst 825 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-05 01:37



Bookmark and Share


  Onders
längst ner i min förruttnade själ, under lömskheten, gemenheten och det sjudande människohatet, där är jag rörande gullig.

tack per, för att du vågar dig ner på mina djupaste bråddjup.
2013-02-07

  Per Teofilusson
nog är detta rörande, gulligt.
2013-02-06

    ej medlem längre
you´re a lucky man onders..
2013-01-05

  Federico Romano
Portabla fittor som flyter, ja varför inte?
2013-01-05

    ej medlem längre
jag trodde för ett ögonblick att du gått förlorad tills jag kom till sista raden. Daz wundrebrah? eller vad fan det kan tänkas heta.
2013-01-05

    Svarte Petter
Vackert... Du har alltid varit en riktig romantiker. Hihi.
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders