Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämta era tändstickor

Lördagskvällens
oundvikliga
slut närmar sig
i takt med att stjärnfallen
faller utom synhåll

Minorna
är osynliga
oberäkneliga
som en
våg
i torka

Bränn
era böcker
allt går att läsa
utan ord




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-05 18:18



Bookmark and Share


  dubbelve
Fick rysningar av sista raden.

"Allt går att läsa utan ord"

så simpel men ändå så omvälvande.

Som vanligt är du magnifik!

/ Your biggest fan
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan