Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets hägn

Leda lånta lagar, 
ger sig därhän.
Svala svalda svalor,
strosar i livets hägn.
Blöta blyga bloddroppar,
vandrar utmed hennes säng.
Döda dagars drönare,
liftar med offrets dräng.




Bunden vers av Georg Möller
Läst 100 gånger
Publicerad 2013-01-06 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller