Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, stanna kvar

Jag får nöja mig med det
du är inte längre min
Dina kyssar och dina andetag
vilket fån jag är, kärleken försvann för dig men hos mig sitter den än kvar
Jag ser dig på gatan
du håller henne runt midjan, hon som är så vacker
Det är inte mig.




Fri vers av Jenny T Holmlycke
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-06 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny T Holmlycke
Jenny T Holmlycke