Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med slutna ögon

Jag river mej blodig
med all denna rastlöshet
sinnen på helspänn
känslor i kaos
tankar i rallarslagsmål

jag har alltid
fört en ojämn
kamp med livet
vi har aldrig varit
bästa vänner

och kanske är det just det
som är problemet
detta ständiga kämpande
mitt känsliga hjärta



jag faller alltid hårdast
med slutna ögon.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 787 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-01-06 12:27



Bookmark and Share


  Nina.H
Otroligt bra, stark och berörande dikt
2013-02-11

  Beyond Eternity
Gripande ord som med träffande precision beskriver min egen livskamp, men som ändå ger den där välbehövlig känsla av att inte vara ensam...
Måste spara den här = bokmärker
2013-02-10

  Magica VIP
Väl förmedlad smärta.
Berör!
2013-01-08

    ej medlem längre
Bland det bättre jag läst på mycket länge-från någon!

Du har som alltid en ärlighet som genomsyrar dina texter-men denna är riktigt på topp-ursnyggt!!!
2013-01-07

    ej medlem längre
Känner igen mig lite,gillar"Jag har alltid fört en ojämn kamp med livet,vi har aldrig varit bästa vänner".Den tanken har jag ofta haft.
2013-01-06

    Max Poisé
Sträng dikt om sig själv. Låt inte insikten bli en fiende...

Bra här Mr N!


2013-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande...
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP