Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bildspråk, synonymer, eller bara en författare som Julian Symons. Inspirerades av en smula snack i mejlen med en av poeterna. Texten är uppställd som en foting, alldeles oavsett servil tilldelning av reservdelar.


Något litet om själva motorn





Gammal blir man
väl först när
man ger upp

försöken med att
som komma vidare?
Eller så står

man bara över
med att förkovra
sig för ett

tag och kommer
igen något senare?
Jag tycker det

skulle vara svårt
att hela tiden
som känna gnistan.

Att motorn servas
är förstås en
sak, men ibland

har väl verkstaden
slut på tändstift?
Till livet självt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-02-20 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP