Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Hoppas

SD:s medlemstal har ökat kraftigt sedan i somras, med närmare 2 500 nya medlemmar, nästan 1 000 medlemmar bara i november.

Hoppas att de flesta gick över från något av de övriga etablerade partierna.

Så att dessa mer och mer töms på rasism och främlingsfientlighet.


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 158 gånger
Publicerad 2013-01-07 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund