Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenstans

här
i landet ingenstans
finns det folk överallt

de befolkar varje sten
varje buske och träd
varje åkerlapp och bäck
hus och väg

och alla drömmer de drömmar
om landet någonstans

där de saknar
ingenting alls




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-07 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson