Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Någon har velat uttrycka sig, som framstod det som så tydligt för åhöraren, fast det är så inlindat, budskapet. Som ju bara måste vara i överförd form. 'En karusell är ju i alla fall en karusell'. Eller 'En karusell är en karusell är en karusell'.


Något helt litet om karuseller




En sak är märklig. Trots
att andra kan framstå som
'framgångsrika' i kärlekens landskap och
att en själv kan bli

kär i annan, någon annan
även den kan bli förälskad
i en själv. En annan
sak är förstås att någon

anser att bara för att
en själv är föremål för
någons förälskelse i en, jaget
själv skulle vara 'skyldig' att

besvara, även om jaget självt
varken kan eller vill besvara
denna mer eller mindre tydliga
som känsla. Av annan upplevd.



(Texten har legat och vilat upp sig
i utkast sedan 2013 01 08)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-16 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP