Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets egna

Vi klättrar på våra stegar

Mot mål vi inte vet om

Ömsom sitter
Ömsom grubblar
Över socker, salt och surt




Fri vers av Virvelvinda
Läst 164 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-08 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda