Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Churchill var en jäkla retoriker.


Fåren och fåraherden

Aldrig har så många, tagit emot så mycket ont ifrån så få.

Inlusio libertatis.




Fri vers (Fri form) av Zac Fransson
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-09 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zac Fransson
Zac Fransson