Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring




så fingerlätt -

knappt att han nuddar

huden


men det behövs inget mer

för att hon

ska brinna


av längtan




Fri vers av Junitvillingen
Läst 500 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-09 00:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så perfekt, så träffande i all sin självklarhet. Du berör.
2022-12-18

  Zandor
härligt...
2016-04-20

  Glensan
Du skriver så vacker nu fylldes mina ögon med nån konstig vätska igen, kram du vackra solstråle.
2013-01-15

  Lars Hedlin
VAckert och ömt
2013-01-09

    ej medlem längre
fint så
sensuellt
utan
vulgäritet- blä
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen