Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...nästa dag

Nästa dag kommen
Trasiga filtar och samarin




Hon leder ett helt spann funderingar
i sitt koppel
ner till byn

Där hon ikväll tänkte sig en dans
med en främling

Tar rast på en sten
Och sätter hög klack på fot

Hon släpper sitt koppel
för att finna tjusning

Åter igen trollbinds hon av kulörta lyktor
som speglar sig i manliga ögon

Sommarnatt lider

mot sitt slut

Hon kastar hög klack uti skog
Vandrar på bar frihet
Hela vägen hem

till



trasiga filtar
och samarin




Fri vers av Virvelvinda
Läst 124 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-09 04:06



Bookmark and Share


  Neal
Ohh lite blues här !
2013-01-10

  SatansSon VIP
jag har novalucol. dricker fan ett paket om dan.
2013-01-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra rundgångsförtäljning kring fenomenet
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda