Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På din trappa

Fullständigt utom kontroll
sitter jag på din trappa igen
och lyssnar efter mönster

I denna stund bakom låst dörr
värmer du bröd
i någon annans händer

Om jag väntar...
...bara ett litet tag till

kommer du kanske ut och säger


att vi kan dela brödet på tre




Fri vers av Virvelvinda
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-09 10:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En längtan!
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda