Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rose.

det är på höstens kant
och himlen är klar sikt, blå.
du väntar på mig i blommor
jag, den vita kalla vinter snö;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-10 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP