Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Få som överlever över tid

Statsvetaren Mikael Sundström är förvånad över att bråket som nu blossar i Centern - angående inriktningen på partiets nya idéprogram - inte dykt upp tidigare.

"Falangen som står bakom idéprogrammet trodde att de hade legitimitet. De gjorde en felbedömning", säger han.

Kanske det. Eller så gick de helt enkelt på vad de faktiskt tycker...

Oberoende av vidare kalkylering.

Felbedömning eller ej, jag tycker att det är positivt att "omöjliga" frågor som månggifte, avskaffande av skolplikt, fri invandring och platt skatt på allvar tas upp till debatt och belyses från olika håll.

Av alla åsikter vi tar som "självklara" är det ytterst få som överlever över tid.

Vi lever - med andra ord - i ständig förändring.

På gott och ont


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 155 gånger
Publicerad 2013-01-10 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund