Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunkel dikt



Passerar igenom
drömmar, som i en
skog av skuggor.

Ett regn av
månstenar emot mina
ärrade kinder.

Lyssnar på klockors
klang, nerifrån
Barndomens dal.

Dova känslor
mumlar i det
blåa köttet.

Söker en röd tråd
och finner att den
har gått av.

Vart bär det hän?
Vem överlever
Samtidens skymning...?




Fri vers av Marianne Räf
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-10 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf