Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äppelbördan

Ett galet äpple
rymmer hemifrån

skamsen över sin oförmåga
att göra sig själv till äppelmos


Ett galet äpple
rullar runt ute på stan

och möter mosade själars avund




Fri vers av Virvelvinda
Läst 111 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-11 01:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Diaboliskt!
2013-01-13

  SatansSon VIP
Djävulskt roligt. Jag skrev en om en gurka på nattstad.
2013-01-11

  Ola Sundqvist
avgrund kan du åxå använda. "mosade själars...

Osq
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda