Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aning

Skymning halv fyra
glipan mellan ljust och mörkt
blir nu allt längre




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-11 10:09



Bookmark and Share


  Sunlight
underbart när ljuset kommer åter
fin haiku!
2013-02-05

  Njord
Det inger hopp denna din observation! Bra haiku!
2013-01-16

    ej medlem längre
Visst är det härligt!
2013-01-11

  Anya VIP
Fint grepp med glipan, det gillar jag!
2013-01-11

    ej medlem längre
Bra haiku!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP