Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våffellukt

Jag hoppar över dig idag.

Väljer hårrullar
och våffellukt.

Framför sot.




Fri vers av Virvelvinda
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-12 13:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ett bättre val kanske!
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda